Rachel Markovits

Wat heb je voor dotConnect gedaan?
Na mijn start bij Euroforum als congres manager van financiële programma’s, heb ik uiteindelijk toch gekozen om zelf met cijfers bezig te zijn en ben ik als controller aan de slag gaan. Niet zo gek na een studie economie. Ik heb deze functie bij verschillende familiebedrijven vervuld en ondanks de grootte van deze bedrijven, voelde het toch als een hechte familie.

Waarom dotConnect?
Ik ondersteunde de dotConnectGroup al met wat financiële taken toen ik nog bij mijn vorige bedrijf werkte. Dus ik wist al dat het een hecht en gezellig team was. Toen de vestiging van mijn vorige werkgever werd gesloten, wat het een snel genomen beslissing om bij dotConnect aan de slag te gaan.

Wat is je rol binnen het bedrijf?
Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, o.a. het opstellen van de contracten, de facturatie en de verslaggeving.

Wat vind jij de belangrijkste toegevoegde waarde van dotConnect?
Wij leveren wat onze klanten nodig hebben. Zowel in tijden dat het goed gaat, als in tijden dat er crisis is. Doordat mijn collega’s allemaal een achtergrond hebben in de vakgebieden waar de interimmers vandaan komen, kunnen zij goed sparren met de klant als zij over de functie praten. Zelf vind ik het leuk om te horen van de financiële opdrachten die wij invullen. Je kunt op zoveel vlakken echt toegevoegde waarde leveren bij het oplossen van de uitdagingen van onze klanten.

Wat vind jij het leukste aan je werk en wat is voor jou het belangrijkste?
Omdat wij een klein team zijn, worden we overal bij betrokken. Samen werken we eraan om onze business uit te breiden en onze klanten tevreden te stellen. Ik vind het leuk als mijn collega heel veel moeite heeft gedaan om kandidaten te vinden en dat ik dan vervolgens bij de contract afhandeling hoor dat de klant heel blij is met de kandidaat. Natuurlijk komt het wel eens dat het niet werkt tussen klant en kandidaat, maar ook dan komen we tot een oplossing. Hier werken we samen om de beste resultaten te bereiken!

Wat was je mooiste moment bij dotConnect?
Elke keer weer leuk als je een overeenkomst mag verlengen, iedereen blij.

Wat wil je opdrachtgevers en kandidaten meegeven.
Soms jammer dat opdrachtgevers onze hulp pas laat inschakelen. Dan is er altijd weer haast. Als wij eerder bij het traject betrokken worden, kunnen wij al veel eerder veel voorkomende bottlenecks aan het licht brengen en zo veel tijd besparen en dus meer tijd om tot een goede match te komen. Voor de kandidaten is het belangrijk om goed te weten wat ze willen en zoeken, dan zijn ze altijd enthousiast over de opdrachten die wij hen uiteindelijk aanbieden. 

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken.
Liever ’s morgens, maar ik tennis wel heel graag.

Wil altijd nog…
Een keertje naar Wimbledon.

Contact:

 

Share This