Olga van IJzendoorn

Wat heb je voor dotConnect gedaan?
De rode draad in mijn werk is het verbinding van en met mensen. Dit heb ik vanuit verschillende salesrollen gedaan en als recruiter. Mijn achtergrond ligt in de Marketing en Communicatie en ben ik na mijn studie een aantal jaren bij een reclamebureau gaan werken. Al deze verschillende ervaringen komen hier bij dotConnect goed samen.

Waarom dotConnect?
Ik werk graag binnen een klein en toegewijd team, waarbij plezier en resultaat voorop staat. Samen weten we vlot te schakelen met onze klanten en kandidaten om zo tot de beste invulling van opdrachten te komen.

Wat is je rol bij het bedrijf?
Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Hen ondersteun ik bij het invullen van tijdelijke interim opdrachten of vaste functies. Dit doe ik voor alle disciplines: Marketing, Communicatie, HR en Finance. Daarnaast draag ik bij aan de verdere groei van dotConnect.

Wat vind jij de belangrijkste toegevoegde waarde van dotConnect?
Simpel gezegd; het vak (interim) recruitment is en blijft maatwerk. Daarom staat dotConnect voor verbinding en duurzame connecties. Wanneer ons het vertrouwen wordt gegeven om samen te werken, dan doen wij er alles voor de opdracht in te vullen. Waarbij we gaan voor een meer dan tevreden klant en een gelukkige kandidaat.

Wat vind je het leukste aan je werk en wat is voor jou het belangrijkste?
Dagelijks voer ik interessante gesprekken met vak experts. Hierdoor ontmoet ik steeds een diversiteit aan mensen en bedrijven.

Wat was je mooiste moment bij dotConnect?
Ik vind het een groot compliment wanneer ik gebeld word door een contactpersoon die vanuit een nieuwe baan opnieuw wil samenwerken met ons als recruitment bureau. Dan weet ik dat we het goed hebben gedaan!

Wat wil je opdrachtgevers en kandidaten meegeven?
Tegen beide zou ik willen zeggen: de ideale kandidaat bestaat niet, de ideale baan ook niet. Om tot een goede match te komen is het nodig om naar de essentie te kijken en grenzen durven te verleggen door mensen een kans te geven en waar nodig compromissen te sluiten.

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?
Met de mededeling dat ik mijn koffers moet pakken, omdat we een surprise trip gaan maken. Maar het mag ook voor een glas champagne met sushi.

Wil altijd nog….
The big five spotten in het wild.

 

Share This