Marieke Habers

Wat heb je voor dotConnect gedaan?
Na mijn studie Economie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in werving & selectie. Een lang gekoesterde wens om in de sportwereld aan de slag te kunnen gaan kwam uit en heb ik bijna 9 jaar als Project Manager gewerkt bij een sportmarketing bureau.

Waarom dotConnect?
In 2015 was ik op zoek naar iets nieuws, het liefst wilde ik weer terug in de werving en selectie of recruitment. Al snel kwam dotConnect op mijn pad. Een klein, dynamisch en servicegericht bedrijf met korte lijnen. Precies wat ik zocht en inmiddels voel ik mij daar nu al jaren op m’n plek.

Wat is je rol binnen het bedrijf?
Binnen dotConnect houd ik mij vooral bezig met contacten te leggen met potentiële opdrachtgevers. Daarnaast zijn het met name de financiële opdrachten die mijn aandacht hebben, hierbij heb ik contact met zowel opdrachtgevers als interimmers.

Wat vind jij de belangrijkste toegevoegde waarde van dotConnect?
Bij alle matches die wij maken is het persoonlijke contact belangrijk en staat voorop. Het is belangrijk om de klant goed te leren kennen en de achtergrond van het bedrijf te doorgronden. Waar komt een interimmer terecht en waar is de klant daadwerkelijk naar op zoek? Door op de juiste manier goed door te vragen bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat zijn wij in staat om de juiste match te maken. 

Wat vind je het leukste aan je werk en wat is voor jou het belangrijkste?
Het contact met mensen, het schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten en het werken aan verschillende opdrachten. Als team slagen wij er in om mooie opdrachten in te vullen.

Wat was je mooiste moment bij dotConnect?
Naast alle mooie matches die we maken, zijn mijn mooiste momenten de borrels en etentjes met collega’s. Zo gezellig en leuk om iedereen af en toe buiten werktijd wat uitgebreider te spreken. En daarnaast is het natuurlijk goed voor de team spirit.

Wat wil je opdrachtgevers en kandidaten meegeven?
Aan opdrachtgevers zou ik willen meegeven om goed na te denken over wat je precies nodig hebt en maak daarnaast vooral gebruik van onze specialistische kennis. Voor wat betreft kandidaten, wees je zelf, doe waar je goed in bent en zorg dat je snel onderdeel van het team wordt.

En waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?
Sushi en een goed glas wijn…

Wil altijd nog …
Een mooie verre reis met het gezin maken.

Contact:

Share This