Coen van der Kley

Wat heb je voor dotConnect gedaan?
Aan het einde van mijn studie economie ben ik begonnen als accountant bij Coopers & Lybrand (nu PWC) en daar ook een aantal jaren in de management consultancy gewerkt. Vervolgens heb ik financiële functies gehad bij Nike, Randstad en Eumedix (nu Negometrix) en bij Covisint. Daarna ben ik begonnen met dotConnect.

Waarom dotConnect?
Met mijn financiële achtergrond hoop ik de vragen van onze klanten voor financiële ondersteuning beter te begrijpen en daarmee beter passende kandidaten voor te stellen. 

Wat is je rol binnen het bedrijf?
Inhoudelijk ben ik betrokken bij alle financiële opdrachten en vacatures. Daarnaast is mijn rol vooral gericht op de verdere groei en ontwikkeling van dotConnect.

Wat vind jij de belangrijkste toegevoegde waarde van dotConnect?
We gaan voor het resultaat. Als een klant ons het vertrouwen geeft om een opdracht uit te voeren, dan betalen wij dat vertrouwen terug. Wij doen alles wat we kunnen om een opdracht in te vullen, ook als het een minder reguliere vraag is. En dat is geen holle frase. Dat bewijzen we steeds opnieuw.

Wat vind je het leukste aan je werk en wat is voor jou het belangrijkste?
De combinatie van de vragen van onze opdrachtgevers en mijn eigen financiële achtergrond. Bij bijna alle vragen die we krijgen, kan ik me een beeld vormen van de situatie en krijg ik redelijk snel een goed beeld van de kandidaten die het beste passen.  

Wat was je mooiste moment bij dotConnect?
Iedere opdracht die we invullen vind ik fantastisch. De ene keer is moeilijker dan de andere keer; elke ingevulde opdracht is het bewijs dat het model werkt. De mooiste momenten zijn de opdrachtgevers die voor vervolgopdrachten bij ons komen. Dat is het ultieme bewijs dat zij ook tevreden zijn. En gelukkig gebeurt dat zeer regelmatig.

Wat wil je opdrachtgevers en kandidaten meegeven?
Denk vooral goed na over wat je wilt. In alle gevallen merken we dat zowel opdrachtgevers als kandidaten het meest gelukkige huwelijk hebben als ze duidelijk zijn geweest over hun verwachtingen.  

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?
Moet je niet doen. Stuur me een mailtje of appje en ik neem de volgende dag contact op. Maar, hoe leuker de uitnodiging, hoe groter de kans dat je de eerste bent die van me hoort.

Wil altijd nog….
Een keer surfen in een tube, aan een prachtig strand.  

Contact:

Share This