What’s in it for you?

dotConnect is ruim 10 jaar geleden gestart met de pay-off ‘Komt tijdelijk, komt raad’. Maar we zijn de afgelopen jaren, op verzoek van onze klanten, naast interim professionals ook steeds meer in vaste functies gaan bemiddelen. Dus was het de hoogste tijd om ons even goed te bezinnen op onze positie in de markt en wijze waarop we ons onderscheiden. Kortom, onze positionering diende te worden aangescherpt!

Net zoals veel andere bureaus proberen we in het matchingsproces zo veel mogelijk waarde toe te voegen. Maar wat is dat dan concreet? En wat is daarvan bij ons de essentie?

We schreven er al eerder over: we vinden de verregaande digitalisering van de dienstverlening in Nederland vaak prettig en gewenst. Maar te veel ‘efficiency’ kan in ons vakgebied gevaarlijk zijn. Daarmee doen we de opdrachtgevers en zeker ook de kandidaten te kort. Effectiviteit is belangrijk, maar daarnaast speelt ook de persoonlijke benadering en aandacht een belangrijke rol van betekenis.

Échte verbinding
dotConnect zoekt in de dagelijkse praktijk naar de échte verbinding. Bij opdrachtgevers in de vorm van een kwalitatieve kennismaking en/of het intakegesprek -waarbij wij voldoende tijd en gelegenheid krijgen om de vraag áchter de vraag te kunnen stellen- en de commitment die we krijgen om de procedure professioneel (en exclusief) voor ze te mogen uitvoeren.

Bij de kandidaten willen we die échte verbinding zoeken met de persoonlijkheid achter een CV. Hiermee kunnen we véél beter inschatten waardoor hij of zij intrinsiek gedreven wordt. En hoe we daar iets waardevols mee kunnen doen.

Nieuwe pay-off
Op die manier kunnen we prachtige driehoeks-verbindingen tot stand brengen tussen onszelf, de kandidaten en de opdrachtgevers. En daar krijgen we heel veel energie van.

Naast deze ‘mooie woorden’ vinden we het ook niet onbelangrijk om onze opdrachtgevers en kandidaten die commitment ruimschoots terug te geven. In de vorm van resultaat. Want daar draait het natuurlijk allemaal om. Lang verhaal kort, we zijn uitgekomen op een nieuwe pay-off: dotConnect. Vindt en verbindt. En daar zijn we hartstikke blij mee.

Meer weten?
Kunt u onze ervaring en kennis ook goed gebruiken in het vervullen van een vacature, of wilt u eens sparren of dit onderwerp? Neem dan contact met ons op! Bel 035 – 695 35 40, of mail naar info@dotconnect.nl. (We reageren op werkdagen binnen 3 uur!)

Share This