Margreet Wassink, HR manager bij kleertjes.com

Margreet Wassink, HR manager bij kleertjes.com
Wie kent kleertjes.com niet? Vrijwel elke ouder kent het webadres van de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby's, kinderen en aanstaande mama's. Sinds de start in 2003 booming business. Daarom zocht kleertjes.com recentelijk ter ondersteuning van de HR manager extra capaciteit voor een aantal specifieke vacatures op gebied van marketing, IT en specialisten met ervaring in e-commerce.


Margreet Wassink, HR Manager van Kleertjes.com: "Kleertjes is informeel en zeer resultaatgericht. Dat vroeg om een recruiter met het vermogen om zich snel aan te passen, slagvaardig op te treden in een zeer open en toegankelijk bedrijf. We hebben de vraag bij dotConnect neergelegd om in zeer korte tijd een goede interim recruiter voor ons te zoeken."

Binnen 2 dagen 3 CV's. Binnen 3 dagen een gesprek gepland.
Een kolfje naar de hand van Stephan van der Sluijs, de recruitment specialist van dotConnect. Hij zocht naar kandidaten met de juiste ervaring, die over een sterk eigen netwerk beschikten maar vooral naar de juiste persoonskenmerken.

Margreet kan de resultaten van die zoektocht bondig samenvatten. "Binnen 2 dagen 3 CV's. Binnen 3 dagen een gesprek gepland. Binnen 1 week een interim recruiter 'on the job'". Op advies van Stephan heeft kleertjes.com gekozen voor een interim recruiter die hen ook kon helpen met de arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktpositionering.

Kortom, in Margreet's woorden: "fijne samenwerking, korte lijnen, flexibele instelling en gedreven kandidaten".

www.kleertjes.com


Terug