Recruitment oplossingen

dotConnect helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaten voor die lastig in te vullen vaste vacature. Onze recruitment oplossing is al vaak succesvol toegepast.

Duurzame Recruitment Oplossingen

Het werven van talent is een vak apart.
In het algemeen ligt de verantwoordelijkheid bij de lijnmanager of bij HR.
Waar nodig worden wervings- en selectiebureaus ingeschakeld, vaak op basis van no-cure-no-pay.

Wij bieden daarvoor een alternatief, door het inschakelen van een recruiter voor een individuele vacature of een parttime recruiter wanneer er meerdere vacatures zijn.
Het is onze overtuiging dat daarmee betere en duurzame oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

Invulling van een individuele vacature
Een van onze recruiters voert gericht en exclusief voor uw organisatie een wervingsprocedure.
Dit begint met een gedegen intake van uw vacature; hoe meer tijd in de beginfase wordt besteed aan het scherp stellen van het profiel (met harde én zachte criteria) hoe beter de kandidaten die wij kunnen selecteren en aan u voorstellen.

De recruiter voert de gehele procedure in nauw overleg met u uit en zorgt voor een aantal relevante en passende kandidaten. Onze wervingsprocedure is in een groot aantal procedures effectief en succesvol gebleken.
Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden hiervoor met u te bespreken.

Invulling van meerdere vacatures, inschakelen van een parttime recruiter
Vanuit onze dienstverlening op het gebied van HR & Recruitment (zie dotConnectHR&Recruitment) hebben wij een netwerk van recruiters.

Wij selecteren voor u een (parttime) interim recruiter die zich snel de organisatie eigen maakt en voor meerdere vacatures uw HR afdeling ondersteunt. De interim recruiter neemt een warm netwerk mee en heeft goede kennis van de relevante (sociale) media en netwerken waar kandidaten kunnen worden benaderd.
Ook kan de interim recruiter een frisse blik geven op uw wervingskanalen, uw arbeidsmarktpositionering en het selectieproces.

Kortom, wij bieden u een flexibele oplossing, waarbij niet het snelle gewin van een bureau centraal staat, maar een efficiënte en effectieve oplossing voor u. Graag maken we nader kennis om het een ander toe te lichten.

Meer weten over dotConnect interim recruiters?
Bel ons op (035) 695 35 40 of mail ons via info@dotconnect.nl