maandag 16 mei 2016

Zelf een interim professional zoeken

Bij dotConnect heeft elke opdrachtgever de keus: Plaats ik zelfstandig een zoekopdracht in de database. Of laat ik de medewerkers van dotConnect zoeken naar de meest geschikte interim professional voor mijn opdracht. Oftewel: Zelf zoeken, of laten zoeken?


Laten zoeken
De standaard procedure bij het plaatsen van opdrachten is dat de opdrachtgever aan dotConnect vraagt om één of meer goede kandidaten voor te stellen voor een bepaalde interim opdracht. Met behulp van onze uitgebreide database, de interactie met de interim professionals en onze persoonlijke aandacht leidt dat ook vrijwel altijd tot een succesvolle invulling. Pas in de laatste selectieronde neemt de opdrachtgever actief deel aan het kiezen van de meest geschikte kandidaat.


Zelf zoeken
Onze website is zo ingericht dat u als opdrachtgever ook zelf deze gehele procedure kunt uitvoeren. Op de homepage staat daarvoor een speciale button. Onze site is erg gebruikersvriendelijk. Als u zelf een vliegreis kunt boeken, dan is het vinden van de meest geschikte interim professional voor uw interim-vraag, bij wijze van spreken kinderspel. Na registratie wijst het hele proces zich vanzelf.


Stap 1: Het plaatsen van de opdracht
In een aantal eenvoudige stappen plaatst u een opdracht. U krijgt alle ruimte voor een goede omschrijving van uw organisatie en de functie die u wilt invullen. Hierbij kunt u een zeer gedetailleerd pakket van eisen opgeven. a. Opleiding b. Werkervaring & vaardigheden c. Eventueel sectorkennis d. En - niet onbelangrijk - het gewenste uurtarief. Tenslotte start u met de spreekwoordelijke druk op de knop onze gepatenteerde drievoudige matchmethode.


Stap 2: Het interesseren van geschikte interim professionals
Onze processen zijn waar mogelijk geautomatiseerd. Behalve de selectie, worden ook de meest geschikte kandidaten gepolst naar hun interesse voor uw opdracht. Indien beschikbaar en geïnteresseerd, dan worden zij uitgenodigd om schriftelijk te reageren.


Stap 3: Geschikte kandidaten 'solliciteren' (pitchen) naar de interim opdracht
Meestal ontvangt u binnen 24 uur na plaatsing van uw opdracht de reacties van interim professionals die interesse hebben; bovendien zijn deze te bekijken in een overzichtelijk dashboard (de opdrachtmonitor), waar u de verschillende interim professionals met elkaar kunt vergelijken.


Stap 4: Het persoonlijk gesprek
Met de - door u geselecteerde - best passende interim professionals kunt u in contact komen om een afspraak te maken. Uiteindelijk beslist u welke kandidaat het meest geschikte is voor uw interim opdracht.


Stap 5: De administratieve afwikkeling
De administratieve en financiële afwikkeling van de bovenstaande procedure is grotendeels geautomatiseerd. dotConnect neemt altijd ook telefonisch contact met u op. De beste garantie voor een vlekkeloze afwikkeling. Zelf zoeken is het uitproberen meer dan waard. De website kent een duidelijke workflow, waarin u als het ware automatisch door het hele proces wordt heen geleid. Op een gebruikersvriendelijke manier. Mocht u vragen hebben. Een telefoontje is voldoende. Wij nodigen u graag uit het zelf een keer uit te proberen.


De kosten
Ook in de kosten is dotConnect transparant en fair: bij eenmalig gebruik van het 'doe het zelf model' betaalt u dotConnect een opslag van maximaal € 5,00 op het met de interimmer afgesproken uurtarief. Als dit bevalt, kunt u ook een fixed fee per maand betalen voor onbeperkt gebruik door u en uw collega's.


Bezoek ook www.dotconnectgroup.nl voor een compleet overzicht van testimonials en alle voordelen die dotConnect u als interim bureau kan bieden bij het snel en efficiënt vinden van interim professionals in finance, marketing & sales, communicatie, hr & recruitment.

Terug