Meer informatie over het gebruik van dotConnect

Op deze pagina vindt u een aantal van de belangrijkste onderdelen van het gebruik van dotConnect nader toegelicht. Zowel over het plaatsen van een opdracht, het reageren erop en het inschrijven als interim professional. 

  De beste plaats voor de Wet DBA

  De Wet DBA heeft al één record gebroken. In de afgelopen 100 jaar is er geen enkele wet al zolang niet gehandhaafd. 2,5 jaar. (stand juni 2017). Staatssecretaris Wiebes deelt in elk geval tot 1 juli 2018 geen boetes uit. Dat lijkt geruststellend nieuws. Is het bepaald niet! 

  Lees verder
  "Jazeker"
  Er heeft ongemerkt een revolutie plaatsgevonden! Nederland speelt bij het maken van haar keuzes steeds meer op zeker. Wij elimineren zoveel mogelijk het risico. Het is een volkssport geworden. Een paar voorbeelden: Hotel? Trivago, uit 200 websites, de laagste prijs.  Lees verder
  Zonnige vooruitzichten!

  Met de vakantie in het vooruitzicht is het goed om te weten dat de markt voor interimmers behoorlijk aantrekt. Gewilde professionals zijn schaars, maar dotConnect weet raad. De markt voor interim professionals trekt aan, zo blijkt uit de zogenaamde Interim Index, een onderzoek onder 450 hoogopgeleide interimmers in verschillende disciplines gepubliceerd op de website consultancy.nl

  Lees verder
  ZZP'ers zijn nooit ziek

  Ziek worden is niet het eerste waar zzp'ers aan denken als ze lekker aan het werk zijn. Ze zijn toch ook nooit ziek? Zo lijkt het tenminste als je naar de cijfers kijkt. Maar een kwart van de 800.000 zzp'ers is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.


  Lees verder
  Inschrijven als interim professional bij dotConnect
  Hoe plaats je jezelf in de schijnwerpers als financiële interim professional bij dotConnectFinance? Zet je je beste beentje voor als je geselecteerd bent.
  Lees verder
  Het up-to-date houden van je profiel
  Met een up-to-date profiel word je sneller voor een opdracht geselecteerd. Zodra dotConnect een nieuwe opdracht ontvangt vergelijken we met een uitgebreide matching (onze 3-voudige matchmethode) welke interim professionals aan het profiel voldoen. De veel gestelde vraag is dan ook: Waar moet ik op letten?
  Lees verder
  Zelf een interim professional zoeken
  Bij dotConnect heeft elke opdrachtgever de keus: Plaats ik zelfstandig een zoekopdracht in de database. Of laat ik de medewerkers van dotConnect zoeken naar de meest geschikte interim professional voor mijn opdracht. Oftewel: Zelf zoeken, of laten zoeken??
  Lees verder
  Reageren op een interim opdracht
  Je wordt uitgenodigd voor een opdracht indien er een voldoende match is tussen de opdracht en jouw profiel. Wat is dan de beste manier om in aanmerking te komen voor die opdracht? We raden je aan om snel maar ook zorgvuldig te reageren als je belangstelling hebt voor de interim opdracht in kwestie.
  Lees verder
  Frequently Asked Questions Extra
  Hoog scorend op de Top Tien veel gestelde vragen: "Waarom word ik niet geselecteerd?" Daarom in deze Insite een kleine selectie van prangende vragen en verhelderende antwoorden. Warm aanbevolen voor iedereen die zich beter in de schijnwerpers wil plaatsen..
  Lees verder