Ik ben interim professional

Interim professionals zijn bij dotConnect aan het juiste adres. Als interim bureau en als virtuele marktplaats plaatsten wij al veel  interim professionals op mooie interim opdrachten.  

Ik ben een Interim Professional

Interim professionals zijn bij dotConnect aan het juiste adres. dotConnect is zowel interim bureau als virtuele marktplaats voor opdrachtgevers en interim professionals. Dankzij een eigen database- en matchingstechnologie zijn we snel, efficiënt en trefzeker!


Ook Opdrachtgevers kunnen opdrachten plaatsen op dotConnectgroup
De website van dotConnect is opgezet voor eigen gebruik door dotConnect. Tegelijk hebben we het ook toegankelijk gemaakt voor opdrachtgevers om zelf hun interim professional te zoeken. Door je in te schrijven bij dotConnect kun je dus zowel door dotConnect worden voorgesteld bij opdrachtgevers én direct in contact komen met opdrachtgevers.


Werkwijze van dotConnectgroup
Het opstellen van een volledig profiel kost wel enige tijd; reken op zo’n 30 minuten. Waarom zo lang? Ons succes, en daarmee het succes van door ons bemiddelde interim professionals, danken we mede aan onze uiterst gedetailleerde database.

Zodra we een nieuwe interim opdracht binnen krijgen, waar jij een goede kandidaat voor kan zijn, ontvang je automatisch een uitnodiging via e-mail. Je kunt dan zelf online een reactie met motivatie invoeren om in aanmerking te komen. dotConnect gaat vervolgens met de meest geschikte kandidaten in gesprek en stelt hen voor aan de opdrachtgever.

Iedere interim professional is welkom om zich te registreren op dotConnectgroup: Van interim social media manager tot interim treasurer. Van interim junior recruiter tot interim sales directeur.


De kosten
Inschrijven bij dotConnect is gratis. Als de opdracht wordt geplaatst door dotConnect zelf, dan worden geen verdere kosten in rekening gebracht.

Indien een opdrachtgever een opdracht plaatst op dotConnectgroup en je dus rechtstreeks in contact komt met die opdrachtgever, berekent dotConnect een vergoeding van 10x het uurtarief dat je realiseert. Voor een dergelijke opdracht ga je de overeenkomst rechtstreeks met de opdrachtgever aan en is er geen verdere tussenkomst van dotConnect.