dotConnectGroup: facts & figures

Aan de hand van een aantal feiten en cijfers geven we inzicht in ons bestand met interim professionals en ook in het soort interim opdrachten dat wij in de afgelopen periode plaatsten. Door onze nauwkeurige databasetechnologie, hebben we inzicht in enorm veel zaken die ons weer verder helpen met de business.

dotConnectGroup: facts & figures

Meten is weten! Wij geven u graag inzicht in het type interim professionals in onze bestanden. De ruim 6.000 interim professionals in ons bestand hebben allemaal zelf een profiel aangemaakt op een van onze vier labelsites. Zij hebben daarbij van circa 100 vakinhoudelijke zaken moeten aangeven of zij wel of geen ervaring daarmee hebben. Die informatie biedt dotConnect en haar opdrachtgevers de mogelijkheid om goede selecties te maken en alleen relevante interimmers uit te nodigen om op een bepaalde interim opdracht te reageren.

Ook vinken alle interim professionals aan welke functies/rollen zij zouden kunnen vervullen want vrijwel elke interimmer is op meer dan één functie inzetbaar.

Op onze labelsites geven wij per vakgebied inzicht in het aantal bij ons ingeschreven interimmers per functie. Maar ook geven we per vakgebied aan hoeveel opdracht we hebben geplaatst per functie en wat het gemiddelde uurtarief was dat de klant uiteindelijk betaalde.

Hieronder kunt u direct doorklikken naar de facts & figures per labelsite: Finance, Marketing & Sales, Communicatie, HR & Recruitment.