De 5 grote voordelen van de Parttime Specialist

dotConnect introduceerde in april 2018 de Parttime Specialist: de topklasse interimmer die niet de hele week, maar een paar dagen de organisatie komt versterken. Hier vijf redenen waarom opdrachtgevers hier veel voordeel mee kunnen behalen.

1. Je haalt de ervaring van andere organisaties in huis
De Parttime Specialist heeft in allerlei andere organisaties ervaring en kennis opgedaan. Die neemt hij uiteraard ook mee als organisaties hem/haar inhuren voor een project.

2. Topklasse, maar toch bereikbaar
Die zeer ervaren interimmer brengt vaak ook management-ervaring mee. In een project kan hij of zij dus prima klussen delegeren aan eigen mensen of aan een andere interimmer. Daardoor betaal je geen toptarief voor de hele week.

3. Makkelijk op- en afschalen
Groot project? Met interimmers die parttime werken is het makkelijk om op- en af te schalen.

4. Altijd up-to-date
Interimmers zijn ondernemers. En om ‘gewild’ te blijven moeten ze altijd volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Dus met een van onze Parttime Specialisten haal je altijd de meest up to date kennis in huis.

5. Flexibele teams
Interim-specialisten passen zich snel aan de organisatie aan én zijn gewend om samen te werken in flexibele teams met vaste mensen en andere externen. Zo kan iedere organisatie een team samenstellen dat precies past bij een project of klus.

 

Share This