dotConnect's 4 speciale databases

Met ruim 8.000 interim professionals in onze vier specialistische databases en onze snelle manier van matchen; is de feedback van onze klanten dat we altijd verbazingwekkend snel met verbluffend goede interim kandidaten komen voor een marktconform uurtarief.

4 databases: ruim 8.000 interim professionals

Database met professionals

dotConnect bouwt sinds eind 2008 aan de beste bestanden met interim professionals in Nederland. Honderden reeds bij ons bekende interimmers werden direct bij de start van dotConnect uitgenodigd om een profiel aan te maken. En door onze snel groeiende reputatie als vernieuwende interim bemiddelaars in een lastig economisch klimaat, groeide de vier verschillende databases van dotConnect snel naar de meest complete bestanden in haar soort, met uitsluitend interim professionals.

Vandaag de dag staan er ruim 8.000 interim specialisten ingeschreven bij dotConnect. Onze ervaring is dat we hiermee alle vragen van opdrachtgevers snel en goed kunnen invullen. En ons bestand groeit nog steeds maandelijks met tientallen nieuwe inschrijvingen.

Het type functies waarin wij kunnen voorzien varieert van uitvoerende specialisten, project managers en allround medewerkers tot en met directieniveau.

Alle kandidaten worden vroeg of laat persoonlijk gezien en gesproken door de bemiddelaars van dotConnect en alvorens iemand voor te stellen worden referenties telefonisch gecheckt. Zo zijn wij continu met ons huiswerk bezig om ons bestand verder te verrijken en verbeteren.

De beste manier om u zelf hiervan te overtuigen, is om de proef op de som te nemen en uw volgende aanvraag voor een tijdelijke professional (ook) bij dotConnect uit te zetten.

Proberen? Bel ons op (035) 695 35 40 of mail naar info@dotconnect.nl