Testimonials

Het oordeel van onze klanten en de
geplaatste interimmers over de
dienstverlening van dotConnect 
Jettie Homma, Product Marketeer bij de NS

De telefoon stond begin dit jaar roodgloeiend voor Jettie Homma. Ze koos voor een klus bij de NS, via dotConnect. Jettie werkte negentien jaar bij KPN tot ze er vorig jaar zomer bij de laatste reorganisatie voor koos om gebruik te maken van de vertrekregeling. Ze had verschillende banen gehad bij het telecombedrijf; vijf jaar voor haar vertrek was ze productmanager zakelijke markt.

Lees verder
Floor Scholten, communicatiekracht bij de Vrijwilligersacademie
Floor Scholten (40) deed in 2014 via DotConnect al een klus bij de Vrije Universiteit in Amsterdam, die van alle kanten zo goed beviel dat ze ook meteen 'ja' zei op een functie als 'communicatiekracht' bij De Vrijwilligersacademie in Amsterdam. Ook deze samenwerking verloopt goed. "Ze roepen hier bijna iedere dag wel een keer dat ze blij zijn iemand te hebben die de communicatieklussen oppakt. Ik word er bijna verlegen van."
Lees verder
Merlijn Stoffels, Sr. Media Relations Officer bij het Rode Kruis
“Serious request aan alle dotConnect Interimmers”. 7,8 op de schaal van Richter. Zo’n aardbeving in Nepal is direct voelbaar tot in het Nederlandse Rode Kruiskantoor. Telefoons gaan rinkelen. E-mail boxen worden extra gevuld. Twitter maakt overuren. Een bonte stoet van mediavertegenwoordigers klopt bij het Rode Kruis aan om nadere inlichtingen.
Lees verder
Michiel Vos, Interim Financial Manager bij Meda Pharma
Michiel Vos is voor de periode van acht maanden (interim) Director Finance bij de Nederlandse vestiging van Meda Pharma. Een grote Zweedse multinational met vestiging over letterlijk de hele wereld. Deze functie is een kolfje naar zijn hand. ”Financiële opdrachten bij middelgrote ondernemingen. Dat biedt mij afwisseling.
Lees verder
Desiree van Wieren, interim marketeer bij Schoonenberg Hoorcomfort
Met ruim 200 winkels is Schoonenberg de absolute marktleider in Hoorcomfort. Het bedrijf wil voorop blijven lopen, vandaar dat Schoonenberg werkt aan een nieuwe klantbenadering. Desiree van Wieren werkt sinds eind oktober 2014 via dotConnect als interim marketeer aan de uitrol van dit project.
Lees verder
Bekijk meer