Anneke van der Ent, interim MarCom adviseur bij Deloitte

Anneke van der Ent, MarCom Adviseur bij Deloitte
Het lezen van een artikel over online werven en selecteren bracht het balletje aan het rollen.” Mijn google zoekopdracht bracht mij bij dotConnect”, zegt Anneke van der Ent, marketingcommunicatie adviseur.”Ik vond en vind de werkwijze van dotConnect erg vernieuwend. De wijze waarop je ‘gematched’ wordt is uniek en het werkt! Om je profiel goed te matchen is het wel belangrijk om alle gegevens goed in te vullen. Dit kost even tijd, maar is eenmalig”.

Het kan heel snel gaan!
Toen Anneke reageerde op een vacante interim opdracht, was het contact snel gelegd. Er volgde een leuk en pittig gesprek met Frank Smit van dotConnect. “Alles leek in kannen en kruiken. Maar helaas. De opdracht bleek binnen de organisatie zelf vervuld te zijn. Drie dagen erna belde Frank mij dat hij een leuke andere aanvraag binnen had gekregen, of ik deze ook interessant vond. Drie dagen daarna had ik de opdracht bij Deloitte. Een week na het gesprek zat ik achter mijn bureau met laptop en mobiele telefoon. Zo snel kan het gaan”.

Meewerken aan het succes van de drie grootste golftoernooien van Nederland.
Mijn interim job bevalt uitstekend. Deloitte is een zeer boeiende en professionele organisatie. Het grootste gedeelte van mijn werkweek besteed ik aan de communicatie m.b.t. golfsponsoring van de drie grootste golftoernooien in Nederland (Ladies Open, Van Lanschot Senior Open en KLM Open). Door deze opdracht sta ik zelf nu ook iedere week op de golfbaan (met Deloitte collega’s) en hoop ik voor de zomer mijn GVB te halen.

Ideaal. De mogelijkheid om bij verschillende bedrijven binnen te kijken.
En Anneke, laatste vraag: Ben je een interimmer pur sang, of is een vaste baan altijd nog een optie? “Het interimmen biedt mij de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven binnen te kijken, te leren en te ontdekken. Ik breng mijn ervaring mee, ook van bedrijven waar ik al eerder heb gewerkt. Voorlopig zie ik hier voldoende uitdaging in. Om eerlijk te zijn, als de perfecte job zich voordoet en de voorwaarden zijn gunstig, ben ik best bereid om over een vast dienstverband na te denken. Maar tot nu toe is de perfecte job nog niet voorbij gekomen. Misschien ook wel omdat ik een interimmer pur sang ben…”

 Anneke van der Ent, MarCom Adviseur

Terug